Tuesday, September 29, 2009

in the jungle lions leeps to night

farmilla kaynti. house on fire. siivouspaiva. turhauttavaa paperityota.

Launtaina lahettiin muiden vapaaehtoisten mukana kaymaan laheisella farmilla. Farmilla on yksi koti, missa kaytiin viihdytaa lasten arkee. oli todella kuuma paiva. mutta siela oli hauskaa ja lapset aivan ihaniin. palailtii ja piireltiin heidan kanssaan. yksi lapsi jaksoi pelaa twisterii 1 h putkeen. farmilta tultiin takas kampille 3 aikoihin. ja noin 5 aikaa huomattiin, et meian vapaaehtoisten auto oli varastettu. voihan peruna. Ikkunan alta oli viety huomaamatta.

Samana iltana lahettiin kavasee swazimaan ykkos meno mestassa house on fire. Sinne oli tarkotus lahtaa just silla autolla. Mutta eipa onnistunut sitten se autolla meno. Ei auttanut muutakun lahtee etsii taksii milla paastaa liikenteeseen. Lopulta loydettiin taksi ja arpomisen jalkeen uskallattiin menna sen kyytiin. Paikalle ehittiiin 20 min myohassa konsertin alusta. mut ei se menoa haitannu. Paastiin siltikin aika eteen muitten suomalaisten luo. ankeematta, ei ois varmaa onnistunyt suomessa. Bandi oli loistavas: manga groub. empa tieny et the jungle lions sleeps to night on niiden. mut voimpa sanoo, ety oon kuullu biisin livena, kuis moni muu voi sanoo samaa??? Meno oli mahtavaa. vahan eri meininkiin kun suomessa. Ostettiin sielt myos "festari ruokaa" grillattuu kanaa, riisii, salattii ja kastike. Todella iso annosa. vain 35 randii. ilta oli mahtava. Vaik valilla tuntuu, et harkka ei oo monikulttuurinen, mutta kun lauantaina vietti aikaa ihmisten kanssa joita oli eri maista: oli saksalaisii, irlantilaisii, englantilaisii, swazimalaisii, hollantilaisii, muita suomalaisii ja varmaa muitakin kansalaisuuksia ja kun tormas muutamaan turkulaisee, niin on kyl kulttuuri sekotus taydellinen.

Sunnuntaina pidettiiin siivouspirskeet kampilla. hyi hitto miten p""""" paikat oli. Miten roskasii ja likasii kirjahyllyt ja kirjat oli. hyi hyi hyi. Mut kaikki ei voinu osallistuu, ei varmaa kiinostanut ja valitetaan krapulaa, vaik tiedetaan, etta siivous oli sovittu sunnuntaille. Siivoukseen kuluikin sitten koko paiva. illalla syotiin sit pitzaa ja kateltiin leffaa. Niin pitaa lahtee swazimaahan asti, et saa nahtyy leffoi mita ei oo ennen nahny
  • hang our
  • unensieppaaja
  • norbit
  • year one

maanantaina tyot alko tuntuu silta, et oikeesti on harkassa. aamupaiva hoideltiin paperitoit, tylsaa ja aivan kaaosta ja turhaa. ja iltapaiva hengattiin nuorisohallissa. et nain taalla. suomesta tekstarit tulee tanne, mut sinnepain en voi lahettaa tekstareita.

2 comments:

  1. repesin turkulaisille. take care. <3

    ReplyDelete
  2. jau antsiiii,

    huu, kuulostaa villiltä! pidä lippu korkeella, miä piän käet ristissä <3

    muthei, nii. NORBIT! :-------DDDd se on hieno pätkä.

    ReplyDelete