Friday, September 18, 2009

THAT HE/SHE IS NOT IDIOT....


jos viellä ihmettelee tai kyselee, että minä olen idiootti. niin olette väärässä. Sain tänään lääkäriltä terveystodistuksen joka toteaa, että minä en ole idiootti, epilettikko ja vähän muutakaan. siinä se on mustaa valkosella.

ajettele, että suomessa kun menee lääkäriltä hakemaan terveystodistusta. Voi olla, että ajan saat parin viikon päähän. Menet vastaanotolle, lääkäri ottaa nimikirjoituksesta 50 ja tuhlaat siihen 15 min. No asia on täälä ihan toinen. Lääkärin luokse voi mennä silloin kun hänen vastaanotto on auki ilman ajanvarausta. Menet sinne, ja annat lomakkeen mikä hänen pitää täyttää. Vastaanotto tiskintäti ottaa sen, laittaa siihen ajan, paikan ja nimen. istut odottamaan, lääkäri tulee, huuta nimen ja katsoo, että henkilö on paikkalla. allekirjoittaa paperin ja olet vapaa menemään. Koko prossessiin menee 2 min. ja se on ilmaista. et näin täälä.

pakko todeta, että oot sitten missäpäin tahanssa. ruuhka aika on kello 4 ja perjantain ruuhka on aivan hirveä. Käytiin ruokakaupassa, jonot ja ruuhkat oli pahempiin kuin suomessa joulun alla.

pakko kyl hehkuttaa paikkaa missä ollaa tää viikko majailta, vähän kallista 12 € päivä, mutta maisemat aivan upeet.


1 comment:

  1. Hellou Anni!! Kiva kuulla, että ootte päässeet hengissä perille ja että hyvin menee :) Täällä kanssa alkaa pikku hiljaa jo sopeutuu paikalliseen menoon vaikka taksikuskit pystyykin vielä kusettaa melkein surutta :D:D Ei se mitään, kyllä se tästä.

    ReplyDelete