Monday, October 5, 2009

Lusuku Lweku talwa kwami

kielitieteilijat voivat kaantaa tekstin.
edellisessa blogissa alotettuu leffa listaan unohtu lisata lentomatkalla nahdyt leffat
  • uusin terminaattori
  • Night of museum 2
viikko meni toita theden, mutta viikonloppuna oli suunitelmissa taydellinen rentoutuminen.
Vapaaehtoisten ilta, shoppailu ja synttarit

Perjantaina kun paastiin youth hallilta pois. oli tarkoitus lahtee istuu iltaa vapaaehtoisten kanssa. loppujen lopuksi mukaan lahti mun lisaksi yksi toinen suomalainen. ilta oli hauska, ja kiva huomata et oikeesti alkaa aika hyvin ymmartaa enkkua, kumpa oppisi viel puhumaankin. paikalla oli joku bandi, jonka nimee en nyt muista, mutta soittivat niin kovaa, et ei meinnanu kuulla mita toiset puhu. =)

Lauantai kuluikin sitten nukkuessa ja sen jalkeen kaupungilla pyorimiseen. Kaupunki on ihan mukavan iso ja ihan kiva paikka, kannattaa kayda kaantymassa manzinissa, jos taal pain maailmaa pyorii... Illalla ryhdyttiin pelaamaan riskia. eika sen pelin pelaamiseen menny kun semmoset about 7 h, ja enka ees havinnyt.

sunnuntaina oli sitten vuorossa syntarini. aamul oli ihana nukkuu pitkaan, ei tarttenut herata mihinkaan kelloon. Porukalla pahkailtiin, et mita tehaan illalla, mennaanko syomaan ulos vai tehaanko porukalla illalla ruokaa. No paatettiin tai mie paatin et okei mennaa ulos. muutaman tunnin kuluttuu selvis etteihan sunnuntaina oo mikaan hyva paikka auki. eli suunitelma uusiksi, tehaan kampilla ruokaa kanaa ja jotain. illalla enne ruokaa lahettiin kattoon paikalliseen matsia cheals versus liverpool. jonka jalkeen odotti loistava ruoka kampilla. ilta menikin siina jutelessa ja syodessa.

et nain. talla viikolla 4 tyopaivaa ja sitten viikonlopuksi safarille krugeriin etela-afrikan puolelle

No comments:

Post a Comment