Sunday, September 20, 2009

Matenga nature reserve


käytiin eilen tutustumassa luonnon puistoon ja afrikkalais kylään. Paikka oli tehty siis ihan turisti käyttöön, mut oli oikeesti ihan makee kierroksen opas piti kylässä. Hän ei vain kertonut, että tuolla tuota ja tuolla tätä. Vaan hän jakoi rooleja meille ja sen kautta kertoi entisiä tapoja ja elämää kylässä. Raaka oli, jos miehen ensimmäinen vaimo kuoli, vaikka ruokamyrkytykseen, jos poika ei ollut maistanut sitä ensin, niin siitä epäiltiin toista vaimoa. Tällöin toinen vaimo työnettiin korkealta vuorelta alas, ja jos hän siitä selvisi, niin hän olisi ollut syytön.

Kierroksen jälkeen paikkalliset esittivät perinteisiä afrikkalaistanssi tyylejä. dääm, mikä kunto heillä oikeesti on puol tuntii tanssii pahemmin taukoja pitämättä ja mitä lauluu, mie tykkään. Ja kun katto, et miten jalka nous ja millä vauhilla, ei ikinä ite pystyis samaan.

Kylän lähellä oli myös vesiputous mitä käytiin katsomassa. mahtavan näköistä pakko sanoa. polun varella oli hyökkääviä apinoita, ne meinas oikeesti tulla päälle. grazyyy.

tänään ois eessä siirtyminen manziinin puolella ja huomenna alkais varsinainen harkka, kattoo nyt et mitä siitäkin tulee...

1 comment: