Tuesday, September 1, 2009

2 viikkoa, iik

2 viikon päästä tästä olen jossain geneven ja abu dhapin vällillä jossain päin menossa. Lentomatkasta tulee mielenkiintoinen. Lennämme Johannesburgiin etelä-Afrikkaan geneven ja abu dhabin kautta. Ja sit vielä on siirtyminen Johanesburgista bussikyydillä Mbanane tai en tiiä miten se kirjotettiin, mut kuiteskin Sawazimaan pääkaupunkiin. Kuiteskin monta tuntia matkustamista edessä, katsoo sitten asiaa miltä kantilta tahansa.

Pikku hiljaa alkaa matkakuuma nousta. Eilen kävin keskutelemassa harkkaohjaajani kanssa aivan ihq ihanasta harkkatehtävästä. Pääse soveltamaan ja kokeilemaan niin paljon ku ite haluaa. Mut oon tosi onnellinen siitä et sain vältettyy harkkaohjaajina team ss:n, jee saan oikeesti ohjausta omalta ohjaajalta kun sitä tarvitsen. Matkakuumeen nousussa alkaa pikku hiljaa jänskättää, oonkohan muistanut hoitaa kaikki asiat, onhan rokotukset kunnossa. Houp so.

ps. Niin kaikille lukijoilleni muistutus, et miulla on lukihäiriö, et teksti voi olla epäselvää ja sanat ja lautset päättyä miten vaan. mut kuiteskin yrittäkää kestää, mie teen parhaani

No comments:

Post a Comment