Monday, November 30, 2009

kun sawzimaa taakse jai mietin hiljaa mielessain mita siita kertoisin, kysyjilla vastaisin, kertoisinki totuuden...

maa vaihtui, nyt nautitaan aurinkosta etela-afrikassa cape townissa.

viika viikko toissa meni ja tuli taas oltua myos viihteen puolella.

tiistaina oli pari kaverii tutustuu meian harkkapaikkaan ja kaytiin taas syomassa kasin iso kasaa lihaa paikallisessa grillipaikassa.

keskiviikkona oli vuorossa leipakeikka. lahettiin ajaa aamulla laheiseen kaupunkiin ja siella yhteen leipomon eteen. siella kasattiin avolavallinen leipaa mukaan ja lahettiin ajaa takaisin manziiniin. harvoin sita saa ihmiset pysahtymaan ja tuijottamaan pitkaan peraan. no harvoin sita nakee lavallisen leipaa menevan nenan edessa. lahettiin sitten jakaa leipii meian koteihin ja ruokakeittioihin. yhteensa yli 300 leipaa meni silla kieroksella.

torstai paivalla oli kattomassa meian poikien marimbas ryhman harjoituksia. vau etta pojat osaa soittaa hyvin ja ilman nuotteja

torstai iltana kaytiin hyvastelee pojat kolmessa talossa. haikeeta oli vahan kaikilla. tee 10 viikkoo tiivisti toita, niin kyl se jossain tuntuu.

perjantaina oli sitten laksiaiset jarjeston puolesta, jalleen piti sanoo hyvasti, ehk ei naha enaan ikina. paikalla oli myos meian koulun bandi. taas sai ihmetella soitto taitoa.

perjantai iltana meian harkka ohjaaja vei meiat perinteiselle kierroksella paikallisbubeihin. kun paikkaliskaverit kuuli et missa me ollaab, ne kysyli et mita hittoo te siella teette. =). ja sit siel alko puukot heiluu.

lauantaina oli jallee hause on fire volum 3. esiintynyt bandi ihan paska. muuten ilta hauska ja mukva. ikavaa jalleen sano hyvasteja yhelle kui toisellekkin.

muutaman nukkumistunnin jalkaa sunnuntaina oli heratys lennolle. suunaksi otettiin kap kaupunki. siita tekstii myohemmin

No comments:

Post a Comment