Monday, November 2, 2009

jos, nain, tai sit nain, vai sittekin nain

leffa lista
  • operatio valkyrie (paskin versio mita tullu nahtyy ikina)
  • i am a legend
  • adam &eva
mitapa muuta, yllari yllari bileet, ja muistoks kivan nakoset kasi ja jalka


anni osaa laittaa ruokaa piste com
siis tos torstai paivalla piti laittaa jauhelihakastiketta, oli levy kuumana ja pyrin levittaa ruokaoljyy kaikkialle pannuu, ja yhtaakkia rasva oli mun sormella ja mun jalasssa. ja eii h"""""""""""". ei kun vaan kylmaaa vetta ja odottaa et hoitsut tulee kotiin tyopaivansajalkeen. totesivat et kadessa taitaa olla 3 asteen palovamma, jalkasta otettiin nestee pois, loytyy kyl tota video kuvaa. mutta nain. nyt ne alkaa jo olla parempia.

tyoviikko alkaa toistaa itseaan. alkaa olla jo tosi tylsaa. viikol muutenkin huomas et oli tosi vasynyt, ei jaksais, ehka taa o tata syksyvasymysta.

viikonloppua miettiessa kuultiin 3 bileista. house on firessa pe halloween bileet, la mbabanessa halloween bileet ja manzinissa 20 dj bilett. et valitse naist et mita haluut teha. parjantai oli niin vasy et ei jaksanut lahtee mihinkaan. mut lauantai oli sitten lauantai. muutama kaveri tuli mbanesta meian kaa viettaa iltaa. suunitelmissa oli menna 20 dj bileisiinn, muut vaparit sano et ei siel ooo mitaan, e turha menna sinne. ja turha lahtee toiseenkaan manzinin meno mestaa kun mukana oli vain yks poika. no ne soitti meille lapsenvahdeiksi=) muutaman paikallisen ja ne lupas tulla. no ne tuli ja sano et hei me mennaa mbabaneen et tulkaa sinne. ei meinannu sukoo et me pysytaan manzinissa. No lopulta ne heitti meiat 20 dj bile paikka ja sano lahtevansa mbabanenn, oltiin bileissa about tunti, oli siel porukkaa mut musa ihan syvalta, sit soitti taa paikallinen ja ne olikin manzinissa ja ne tuli hakee meiat ja vei toisee yokerhoon. paastiin pihaa niin se sano et no ei taal oo mitaan kaikki lahos pois. vaihtoehtoina oli oke takas meian luo bileet pystyyn tai paikallisen. okei paatos mennaa paikallisen luo,haetaan vaan juotavaa mukaan.

no lahetti site meilta ajaa kohti kaverin kamppaa, keskustast otettii yks sen tuttu kyytiin ja heitettiin se sen kotiin ja jatkettiin matkaa. ku oltiin lahella paikallisen kotiin, niin se paatti et hei tos vieressa on baari kaydaan tsekkaa se. no mentiin sinne ja loydettiin illan parhaat bileet.henkattin sit siel loppu ilta.

launtaina kaytiin myos paikallisessa kynttilatehtaalla. makeita kynttiloita, ja oli makeeta naha, et ne teki ne oikeesti ite ja kasin.

No comments:

Post a Comment