Monday, November 23, 2009

jos joskus menis suunitelman mukaan

2 viikkoo vierahtanyt nopeasti

kohta aika sanoa good bya swazimaa.

toita jalleen tullut tehtyyy,
yliopistolla ja havulaaksossa kayty tutustuu
ali reflektio takana
milwane nahty
muutamat bileet kieretty

ja tiistaina 9.11 meilta meni vedet poikki. olin tekemassa lounasta ja aloin tiskaa astioita niin eka loppuu lammin ja kohta peraa ei tuu ees kylmaa vetta. oltiin vahan et mita ihmetta. toimistolle kaytiin kertoo ja ne lupas lahettaa jonkun joskus korjaa. huomas taas et ilman sahkoo kyl parjaa mut ilman vetta se on jo hankalampaa. ajatelkaa 1 ihmista asuu kampassa ja mistaan ei tuu vetta. vessa ei toimi, ei saa tiskivetta ei voi kayda suihkussa, ei mitaan. no onneks illalla satoi vetta et saatiin kerattyy sita et saatin vessa toimii. no onneks korjaaja tuli keskiviikkona ja saatiin vetta.

torstainan oli veirali swazimaan yliopistolla tapaa paikallisii sosiaalialan opiskelijoita. no paastiin yliopistolle niin kuullaa et ei taala oo mitaan opiskelijoita, ne osoittamassa mielta paakaupunkissa. jaa kampuksella opiskelijat lauloivat ja osottivat mielta.

perjantaina oli sitten semmonen ukonilma et ei oo toista nahny.

launtaina oltiin milwanessa uimassa.

samana iltana piti menna olutfestareille, mut ne makso ihan tuhottamasti sisaan ja sen sijaan paadyttiin paikallisten kavereitten kotiin juhlii.

seuraava viikko olit tylsaa toissa. miinaharava ja tetris on hyvaa tyotoimintaa

perjantaina oli tarkoitus pitaa rauhallinen koti ilta. mut sit tuli muut vapaaehtoiset ja kerto et esulwiinissa on kotibileet et me ollaan menossa sinne et lahetteko mukaan. no eiku taas menoks. paadyttiin rikkaitten valkoisten bileisiin.

yllatys oli et yhtaakkii meian luo tuloo swasi mies ja kysyy et ollaaks me suomalaisii ja myonettaan ja sanoo vittu perkele, ja vetaa siihen naisen joka sanoo et moi, loydettiin sit sielta taas myos uusia suomalaisii.

lauantaina oli tarkoitus lahtee vaahtobileisiin. mut sit akkii meian kampaa tayna ihmisii ja yllatys ja yllatys siirytaan jalleen taas paikallisten kavereitten kotiin jatkoille, jottei herateta pihan toisella puolella asuvii fathereita. ei enaan tietookaan vaahtobileista

No comments:

Post a Comment