Wednesday, December 16, 2009

Chance to life time

Viikko vähän yli vierähtänyt cape townissa ja paljon on ehtinyt tapahtuu ja näkemään.

Viime torstaina 3.12 vietin yksinäisen päivän kaupungilla. käväsin tutustumassa orja museoon, kuvataide museoon, luonnontieteelliseen museoon ja kaupungin puutarhaan. ilalla mentiin paikalliseen klubille bilettää. harvoin sitä pääse sisään ohi listan, mutta periaatteessa listassa olevana nimenä.

Perjantaina tää kaupunki sekosi ihan täysin. oli fifan ens kesän mm-kisojen lohkoarvonnat. tää tapahtu täällä ja kaupungilla oli iso skriini tapahtumastaa ja lava missä oli koko päivän esiintyjiä. tää oli samalla kadulla missä meiän kämppä oli se oli semmoinen fanikatu. juttu alkoi 12 päivällä ja arvonta tapahtui 8 jälkeen illalla. menoa ja meininkiä, jossakin luki et sisälle päästetään 15 000 ihmistä, mut tuntu et ois ollut enemmäkin, semmoinen meno oli. Ens kesänä ois hauska olla nauttimassa tunnelmasta täällä, se ois loistava kokemus.

Lauantaina lähettiin biisille henkkaan. oli hauska nähä valkoista ja hiekkaa ja sinistä meren rantaa todella paljon.

sunnuntaina tutustuttiin kaupunkii kävellen.

maanantaina kaytiin historiallisella robben islandilla, homma oli pannukakku ja täysin tyrhaa rahan kayttöä. ensinnäkin ainoo päivä lomalla milloin vettä satoi ja me mentiin veneen kyytiin. itse saarella ei ollut mitään näkemistä.

tiistaina oli aika pitää lupaukset mistä oli puhunut koko matkan,. lähettiin ajamaan 560 km suunilleen atelä-afrikan rannikkoa pitkin päästäksemme hyppäämään benjihypyn. ei minkään lyhyen vaan maailma pisimmän benjihypynb 216 metriä. todisteena löytyy toditus, kuvia ja video. se oli mahtavaa, energista uskomatonta ja haluaa hypätä uudelleenb.

keskiviikkona ajeltiin kotiin.
to meni levätessä
pe kävin akvaariossa.

launtaina piti mennä melomaan bingviinien luo. mut oli ihan sika tuulista niin merelle ei pääsy meloo, mut me käveltiin bingviinien luo ja nähtii niitä ihan sikana.

sunnuntaina piti lähtee vallottaa table mountai, mut edelleen tuuli liikaa, ettei ollut turvallista lähtee kiipee. sen sijaan lähin poikien kanssa kasvitieteellliseen puutarhaan ilostelee. paikka oli mahtava, ennemänki ois saanu irti jos ois ymmärtänyt kukkien päälle jotain.'

maanantai oli ihan hullu päivä. käytiin hyppäämässä laskuvarjo hyppy 9000 jalasta. hullun siistiä ja makeinta mitä ikinä tehnyt. hiveesti sai adrealiiniä.

tiistaina oli siirtyminen jo'burgiin niinku paikalliset sanoo, siis johannesburgiin. perjantaina on siis lähtö kotiin

No comments:

Post a Comment